Kurum Adı : İnanç Türkeş Ortaokulu
Telefon : +(90) 216 364 24 20
Faks : 90 216 364 24 74
WEB Adresi : http://inancturkesortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Necip Fazıl Bulvarı İnanç Türkeş Cad. No15 34775 Yukarı Dudullu / ÜMRANİYE /İSTANBUL

VİZYON
Mükemmel bir dünya için hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, kendini ve toplumu sürekli geliştiren “mutlu” ve “özgür” insanlar yetiştirmektir.

MİSYON
Bizler İnanç Türkeş Ortaokulu olarak Atatürk İlke ve İnklâplarına bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, öz güven becerilerine sahip geleceğin dünyasına şekil verecek öğrenciler yetiştirmek için varız.

BAŞARILAR
Okulumuzda 2011-2012 ve 2012-2013 eğitim öğretim yıllarında öğrencilerimiz 500 tam puan alarak okulumuzdan 2 yıl üst üste Türkiye birincisi çıkmıştır. Öğrencilerimiz Ömer Faruk Kaya ve Ömer Faruk Ziyaalp İstanbul Atatürk Fen Lisesi’nde öğrenimlerini sürdürmektedirler. Okulumuz Tiyatro ekibi Ümraniye’de katıldıkları yarışmada iki yıl üst üste birinci olmuştur.

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : Doğalgaz Kalorifer
Öğretim Şekli : ikili öğretim
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 07:00 - 12:30 12:40 - 18:10
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi :